CU2

leden:
481.132
online:
42

jij hier?Spotlight

Inloggen

vergeten?

berichten niet geladen

Info

nickname
kikkervisjes
CU2'er sinds
00:00 0-0-2002
ik ben nu
offline
laatst gewijzigd
00:00 0-0-2005
karma
0
laatst actief
00:00 0-0-2005
vriendjes
8
geboortedatum
19-6-1986
leeftijd
22
geslacht
vrouw

Forum

Fotoalbum

Dit album bevat nog geen plaatjes.

Details

naam
Kikkervisjes
woonplaats
Erp
provincie
Noord Brabant
geaardheid
hetero

Profiel


Wij zijn twee meiden van 15 jaar en we waren een beetje melig toen we deze site maakten...hier komt ons vragenlijstje!!
  Heey, hier komt ons lulverhaaltjesstukje!


  Heey. Wij zijn ff niet normaal, sorry. Maarre het is de bedoeling dat hier nog veel meer komt dan alleen wat 'interessante' vragen. Dus als je in ons geintresseerd bent (of niet..) dan moet je over een lange tijd nog es kijken. Enneh als iemand nog leuke plaatjes van vissen of kikkers ziet, geef ff door! Het is namelijk er moeilijk om daar leuke plaatjes van te vinden!!
  Greetzz Hun
  (voor kikkerliefhebbers onder ons, net zoals 1 deel van ons: www.kikkerweb.nl


  Heeeey
  The Kikker heeft ff zin om wat te gaan lullen. Het spijt me voor jullie, maar zo ben ik. Iedereen leuke dag gehad?? Ik wel :D. Was kei vet, weer naar school. WEEEEEKEND!! Daar ben ik seer blij mee. Echt waar. Ik ga naar de kermis in Boerdonk!!!! Kei vett! Daar staat ook zoveel. En ik ga naar de mcdonalds!! Om een mcflurry te halen (duhh). Ik heb vandaag ook een interesting dag. We moesten gwoon om kwart over 8 melden op school en we hadden pas om 5 voor 9 les. Was echt zielig voor ons :D. Maar ik was gwoon klaarwakker om half 7. Das me nog nooit overkomen. Kheb zelfs niet eens een kwartier op mn stoel gezeten!! Maar ik was wel te laat vanmorgen. Kweenie hoe da nou weer kan.
  Kheb vet horloge, die heeft 61 seconden in de minuut!! Kan nie iedereen zeggen he! Alleen Sanne (als je een foto van haar wil zien: www.cu2.nl/vleermuizz)(als die het niet doet, doe maar een z meer of minder). En als je heel vaak GRAPJE zegt, dan moet je maar bij haar msn aanmelden (haar emailadres moet je maar aan mij vragen). Binnenkort komen hier ook foto's! Kweet alleen nog nie van wie :D.
  Ik moet de naam Pauline Verstraten (ook bekend als plien en als paulien) hier ook vermelden. Dus dat doe ik dan maar: Pauline Verstraten. Daz een engel. Net zoals Esther. En net zoals ik. En engels zijn coooool!! (duiveltjes ook hoor, voor de duivels onder onz). Ook belangrijk: het vak engels is helemaaaaal nie coooooool. Daz seer stom. Net zoals die vent met zn waspen (das vertaalwerk waar ik nu mee bezig ben..., kwas alleen maar mn boeken vergeten uit mn kluisje te halen...).
  Maar kheb voor ff weer genoeg geluld. Duzz ik ga wel ooit verder.
  Grzzzz Femke Froggie (en GEEEN rebecca, becky of die andere stomme naam (kweet al nie meer wa da was en da wil ik graaag zo houden!))  Ook errug handig om te weten:
  Ik heb het meeste tijd om aan de site te werken (ik heb lekker veel minder huiswerk :P) duz daarom komt de naam Kikker er het vaakst voor.
  Maareh suc6 met het lezen van de site...  Aaaaaaaaaaah het lukt nie!! Weet er iemand hoe je foto's op je cu2 kan zetten?? Ik heb al bij mycu2 gekeken maar daar staat dat je de foto's eerst op je website moet zetten. Jaaaah we hebben geen andere websites als di. Dus, we need help (we niet help ;) )  Helloooow
  Ik heb weer ff niks te doen, dus ik ga deze site maar wa langer maken ;). Niet dat er veel te zeggen valt, maja. Maar ik ben wel errug zielig. En visje vera is errug gemeen ;). Want ik zocht vorig weekend mn wiskunde niet te maken (ik wilde naar de boerdonkse kermis!!) dus ik sprak met esther af dat we dat allebei nie zouden maken. We wisten al, geen huiswerk af = nablijven op vrijdagmiddag. Daarvoor zouden we dan 1 uur ertussen hebben, tussen het laatste uur en het nablijven. Maar gisteren hoorde ik dat ik maar 3 uur les heb, dus ik ben om half 12 uit!! En dan moet ik om kwart voor 3 nablijven... dus ik heb 3 uur, en ik moet tot het 8ste uur op school blijven. En toen kwam ik gisteren uit mijn laatste les, stonden daar Sanne en Vera, die mij vanaf dat ze me zagen, tot dat ze me niet meer zagen (paar kilometer verderop) uitlachen :(. Kben wel zielug he?
  Maareh nu moet ik weer kappen (ja ik heb nog steeds ouders)
  Grzzz
  Jank Snik Huil!! Er staan 100 plaatjes op onze cu2 en nou kan er niks meer bij :'(. Nou heb ik de hele middag niks meer te doen ;)! Want mn ouders zijn een weekendje weg, en mn broertjes en zusjes ook en nou ben ik alleen thuis !! :D
  Woooow na een half jaar ging ik toch maar weeres onze cu2 bekijken --> weer iets waarvan je moet lachen!! Ik wou toch echt iets zegge maar ik weet toch echt nie meer wat.... Euhm...
  Nouwja, in ieder geval: NOG 1 PROEFWERK EN DAN IST WEER ZOMERVAKANTIEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ~
  Ennn hier komt ons eerste vragenlijssie!!

  Wij zijn mensjes genaamd Femke en Vera (ook bekend als kikker, vis, vamki, muisje, engeltje, duiveltje enz)(als je een uitgebreide lijst wil hebben, moet je die ff aan 'De Beheerders' vragen :) )


 • Nickname:

 • Onze nickname is KIKKERVISJES omdat we een beetje raar zijn


 • Woonplaats:

 • We wonen in Veghel en Erp tegelijk! Knap he? Enneh, sommige mensen denken dat er iemand van ons in Almere woont... Maar daz wel vet (dat ze da denken dan, niet dat ze daar echt zou wonen, iz beeetje heel ver weg)
 • Geboortedatum:

 • 19 juni 1986, allebei!! (maar we zijn nu nog wel 15... op 24 oktober wordt de vis 16, op 12 februari (nog net voor carnaval!!!) wordt de kikker ook 16!!!) Enne we zijn allebei al weer 16!!!! We komen dus legaal binnen, maar wel met identiteitsbewijs, anders lukt t nog nie :@

 • Lengte:

 • Gemiddeld zijn we 1 meter en 60 centimeter precies <-- nu niet meer, nu zijn we een beetje gegroeid (we zijn nu gemiddeld 1 meter en 62,5 centimeter)En nouw zal t nog wel ongeveer hetzelfde zijn.. Behalve als vis haar hakken aanheeft natuurlijk!!
 • Kleur ogen:

 • Een oog hebben we blauw, en die ander is bruin. En ja, zonder lenzen! (net zoals de hond)
 • Schoenmaat:

 • Adidas: 39 1/3 'Normale' schoenen: +/- 38

 • School/werk:

 • school :D en werk: kranten, scapino en iets leuker voor 1 deel moet nog komen :S <-- maar da is al gevonden --> werken in de snackbar!
 • Rook je:

 • Duhhhh natuuuuuurlijk niet. We zijn ook niet aan de drugs, we zijn gwoon raar van onszelf...

 • Hobby's:

 • School (das keiiii vettt man). En wat we nooooooit doen is: dansen, hockeyen, lezen, kletsen, lachen, raar doen, leuke, rare video's kijken, slapen op de trampoline en doorweekt en ijskoud wakker worden, gwoon binnen slapen, fotos maken en kijken, 3 uur over foto's lachen, shoppen als we ook iets mogen kopen, zwemmen in het openlucht zonder chloor (=moeilijk), water op de trampoline, muziek luisteren, rare cu2 site maken (proberen althans), msnnen, rare doorstuurmailtjes maken en sturen, bueritos eten, geld verdienen op een kleine rommelmarkt met erg veel lawaai, aardbeien eten en eruit zien alsof we supererg bloeden, vage groene dingen kopen (we hebben een voorliefde voor groen)skaten (da mag 1 deel nie meer :( :( :( :( :( minstens een half jaar!), 4 dagen tienertoeren voor de prijs van 3 dagen, ringgooien om de vogel van snoopy, een happymeal kopen bij de mcdonalds, op vakantie gaan, om half 9 smorgens 2 treinen en bijna 1 bus missen, enkels kneuzen en daar dan heeeeeeel erg lang last van hebben, smssen, winkelwagentjes kopen bij de Xenos, op de grond gaan liggen op het station in Maastricht, in een rolstoel naar Duinrell gaan, op krukken naar Maastricht gaan, op een drukke straat het liedje van Sweetest Thing zingen en erbij gaan dansen, heel erg raar gaan dansen om van de spierpijn af te komen, naar de kermis gaan, kikkers en andere beesten winnen (geen vissen helaas), tussen de 995 en 1005 op stop drukken, 500 punten halen bij het stoplichtenspel (wat dus niet lukte, 50 en 10 wel!), nog meer happymeals kopen, met PAULIEN (ze wil persee op onze site vermeld worden...) nachtelijke uitstapjes maken naar ver weg ;), heeeel erg vroeg naar school gaan, spinnen cadeau krijgen van het kikkerzusje, naar het kikkerzusje luisteren (volgens haarzelf), carnaval houden (maar nie in roze met zwarte kleren...), een pijnlijke stilt hebben (auw!), in de regen zonder jas skaten, nog meer happymeals kopen en deze keer een peterpangeval krijgen!! (vizzz was errug aardig en heeft haar kapitein haak boot weggegeven aan ut kikkertjuh, die zelf een vlot met wendy erop had, en sanne had weer es het leukste: een tinkelbel!!), persoonlijke stenen maken en daardoor erachter komen dat we met aliens gaan trouwen... (arme kikker), het hitkrant abonnement opzeggen, zusjes aansmeren dat ze een girlz-abonnement moeten nemen, naar Volle Maan gaan, computers mollen, mailtjes sturen, en dan vooral mailtjes krijgen, het liedje van sarah connor uit onze hoofd WILLEN leren, de cu2 site veranderen, fancyforummen, op de grond slapen omdat er geen stopje was voor het luchtbed (kheb geen spierpijn eraan over gehouden!!), bij elkaar op verjaardag gaan, onze namen ietsie te vaak in kikkers duitse boek zetten..., visje spelen voor franse leraressen, bepaalde mensen uitlachen, op vakantie gaan (met zn alle!!), enzz.
  tienertoeren!!! ^
 • Broers/zussen:

 • 1 broertje van 13 jaar met de naam Rick Bekkers en 3 zusjes, van 13, 11 en 6, met de namen: Debbie Janssen, Kelly Bekkers en Yara Bekkers (arme wij)

 • Heb je verkering/een relatie:

 • we zijn 'wanhopig' op zoek ;S (da is nie waar hoor, maar we zijn ook nie wanhopig niet op zoek ;))

 • Piercing:

 • in 1 oor 4 ringetjes en in het andere oor 2 dichtgegroeide gaatjes
 • Tattoo:

 • plakplaatjes uit de kauwgom??
 • Vakantieland:

 • Spanjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! En het andere deel: Nederlandddddddddddddddd!!! (<-- ik wil nie naar het buitenland op vakantie!!)
 • Is er iemand die je niet zal terugschrijven:

 • duhh. maar wij zijn aardiger als Sanne ;), wij schrijven onze Duitsers wel terug (de kikker dan) maar zij schrijven ons nooit dus valt er ook niks terug te schrijven

 • Leukste persoon die je dit jaar hebt leren kennen:

 • Elkaar (duhh)


 • Persoon die je dit jaar liever niet had leren kennen:

 • Leonie, Jessica, Myrthe, Astrid (Heb je nog meer tijd?? Want we kennen er nog veeeel meer, arme wij) Maar die kenden we helaas al eerder. En daar hebben we gwoon 3 jaar mee in de klas gezeten!! En de kikker zit al voor het vierde jaar met Astrid in de klas! • Wie zou je graag ontmoeten:

 • Jody Bernal!!!! Dreaaaams, we come together, i feeeeeel, we love so tender (<-- ehh... niet dus!)

 • Wie bewonder je enorm:

 • K3!!!!!!!! Blub ik ben een kikkervisje! En onze moeders, dat ze zo'n aaardige kinderen op de wereld hebben gezet ;)

 • Meest sexy personen:

 • ehh, jij?? • Favoriete slaapkledij:

 • piejaaamaatje, graag met deken erover want het iz koud :S brrr
 • Favoriete auto:

 • dikke vette mercedes met open dak of een mislukt volkswagentje die heel mini is of een beattle die knalgeel is maar het liefste hebben we natuurlijk onze groene fietsen, ook al fietsen ze nie fijn en gebruikten we die alleen voor de kranten die we nu gelukkkkkig allebei niet meer hebben!!
 • Favoriete film:

 • Maakt nie uit, als we maar eten hebben, een fototoestel en lol. Zegguh, wanneer doen we dat weer (jaah, 1 leuke film wil de kikker wel kijken, maar meer ook nie!!
 • Favoriete muziek:

 • Sum 41!!!!!!!!!!!!!! en puddle of mud en avril livagne (of hoe je da ook schrijft) en blink 182 en atomic kitten en jive jones en sophie ellis bextor (goede herinneringen aan!!)

 • Favoriete stad:

 • Parijs en voor de ander Rotterdam!!!! (<-- Feyenoord!!)

 • Favoriete knuffel:

 • mijn oude versleten konijntje van 15 jaar oud. En alle knuffels waar we op de kermis veel geld hebben voor moeten betalen (ook degene die we meteen kregen hoor). We hebben al: knorretje, knorretje in het klein met een tijgetje-pakje, heel lieve vogel (of wat het ook is), opblaasbare alientjes, mislukte kikker met supergrote rode mond, mislukte kikker met een rood strikje, elmo, een of ander southpark poppetje, iejoor van winnie the pooh, en maby nog wel meer maar da weten we zo nie
 • Favoriete geurtje:

 • zijn de naam ff kwijt maar daar komen we nog wel es ooit op (ofniet)--> We weten het al!! Dat luchtje dat we gratis hadden gekregen in een of ander groot Duits winkelcentrum!! Daar zat alcohol in, dus we werden een beetje haaaj van het parfum snuiven in de bus...

 • Favoriete week/maandblad:

 • fancy, girls, yes, flair, one enz... (grrr de fancy en de yes komen vandaag, maar ze zijn er nog steeds nie!!)
 • Favoriete geluid:

 • het valste deel van ride wit me (met da oude vrouwtje dat wij zo goed na kunnen doen en wat Sanne helemaaaaaal nie leuk vind :P), en het geluid van de wekker smorges vroeg, en het geluid van een smsje <-- vrienduhh!!

 • Favoriete TV-series:

 • friends, dunya en desie, samsam, gtst voor de vis, (probleem: de kikker vind het wel leuk, maar vergeet altijd te kijken. De vis ook wel, maar GTST nie)
 • Favoriete schrijver:

 • carry slee (op dr skies)(sorry dat laatste slaat echt nergens op...)


 • Favoriete troetelnaam:

 • koediekoediekoedie... (vooral voor werkstukken :S)
 • Wat staat er op je mouse pad:

 • Centrik: de nieuwe visie in it; CZ luistert, reken daar maar op. En verder staat de muis er meestal ook op.
 • Wat ligt er onder je bed:

 • zooi, stof en een matras
 • Lievelingskleur:

 • GROEN NATUURLIJK!! (MAAR BLAUW IS OOK MOOI HOOR, VOOR DE BLAUWLIEFHEBBERS ONDER ONS)en een deel gelooft nu dat het andere deel is overgestapt naar de blauwe lievelingskleur ...

 • Lievelingslied allertijden:

 • ain't it funny van jennifer lopez

 • Lievelingslied op dit moment:

 • nelly, hot in herre!! (krijg je alleen wel heimwee naar de vakantie van :( • Lievelingseten:

 • bueritos!!!!! (gisteren nog gegeten!! Eiglijk eereergisteren, maar toen heb ik net zolang gezeurd tot we het gisteren zouden eten, want eereergisteren en eergisteren moest de kikker bij de vis slapen om naar de kermis te gaan)


 • Lievelingsvak op school:

 • Alle vakken die we samen hebben!! (das helaas veel te weinig, want kikker is dit jaar in een aparte klas van haar vriendinnen gezet...)
 • Lievelingsdrank:

 • rooie wodka red bull!!!!! (En geen smirnoff, da smaakt gwoon naar dure 7-up)

 • Lievelingscijfer:

 • 10+ (da halen we helaas nooit :( Zelfs nie als we da persee moeten halen om een voldoende op het rapport te komen staan...)

 • Wat vind je het mooist aan jezelf:

 • eh....ons goede gevoel voor humor haha
 • Welke deodorant gebruik je:

 • 8x4 dating

 • Welke schoenen draag je het liefst:

 • nieuwe puma's en versleten adidas

 • Hoe laat ga je slapen doordeweeks:

 • een uur of 3

 • Welk woord of welke zin gebruik je vaak:

 • hahahahahahahahahaha (zo'n beetje elk moment van de dag)

 • Het meest romantische wat je ooit is overkomen:

 • in een bootje met de allerromantischte jongen bij ondergaande zon en daarna bij volle maan(jahaa echt gebeurd.........)

 • Het meest beschamende moment van je leven:

 • elk moment dat we lol hebben en als iedereen ons aan kijkt alsof we de raarste mensen van deze planeet zijn (dat doen ze vooral als we in de macdonalds of het snackgehalte zitten :S. We snappen toch echt nie waarom hoor!)
 • Benje een buiten persoon of binnen persoon?:

 • slapen buiten op de trampoline (zonder water he deze keer) en overdag allebei, als het stromend regent binnen en als het een mooi weertje is gaan we natuurlijk naar buiten en morgen begint de herfst!! = koud!!! Tis nu al koud en tis nog zomer! (precies een jaar geleden gebeurde er ook al iets vreselijks, 1 dag voor de herfst)

  Wat doe je in het weekend:
  lol maken, uitslapen, naar de kermis in Boerdonk gaan, naar de macdonalds in veghel gaan, werken, skaten, dansen

 • Welk vak doe/deed je niet graag op school:

 • ehh hebbie ff de tijd? Maarre vooral natuurkunde!! en wiskunde, en skeikunde, en frans, en duits, en engels, en levensbeschouwing, en geschiedenis, en maatschappijleer, en economie, en latijn (sommige onder ons, de ander na 3jaar gelukkkig nie meer!!), en gym, en tekenen, en handvaardigheid, en muziek (maar da hebben we gelukkig nie), en aardrijkskunde, en de rest • Je Ontbijt:

 • Honey Loops met yoghurt/melk en een scrumbled egg erboven op met bueritos ernaast (daarom staan we altijd om 5 uur op, anders halen we het niet met het eten)
 • Wat eet je absoluut niet graag:

 • doperwtjes, rijst (de ene helft) en verder alles behalve gebakken aardappels, bueritos, lasagne, vlees en friet (ook voor die ene helft) • Huisdieren:

 • een hond, 2 poezen, een voliere met 75 vogels (nu iets minder, want tante Wida heeft een paar vogels vermoord), 6 behaarde kippen (zonder veren, met haren), konijnen, heel veel vissen, meelwormen, 3 zusjes en 1 broertje en sinds de vakantie ook geiten!! (en verder: mieren, muggen, wespen, bijen, hommels, spinnen, vlinders, mollen, pieren, slakken, wormen, vliegen enz)

 • Lachen of dromen:

 • lachuuhhhh in onze dromen (lachen overdag is ook seeeeeeeeeeeeeer leuk. Dromen over bepaalde mensen is ook seeeeeeeeeeeer vet)

  img src="http://members.rott.chello.nl/h.vanwitzenburg1/leuk1.gif">

 • Serieus of grappig:

 • grappig maar als het moet serieus (alleen als het echt moet he!)


 • Snel of traag:

 • ehhehehhhahaha traag... (snel alleen als de wekker niet afloopt en we binnen een kwartier klaar moeten zijn met alles om de trein te halen... <-- maar het was wel gelukt!! (vraag nie hoe))
 • Alleenstaand of relatie:

 • aloooooonee en da gaan we (niet) zo houden!! (hint)

 • Simpel of ingewikkeld:

 • doe maar simpel, je bent al ingewikkeld genoeg


  We worden ook wel eens kippenhok genoemd ^


 • Cremeren of begraven:

 • levend graag
 • Sex of alcohol:

 • alcohol (maakt eiglijk ook nie uit)

 • Lang opblijven of vroeg naar bed:

 • lang opblijven met (gezond) vreten, video en lol eeeeeeeen een foto toestel

 • Licht of donker?:

 • licht want anders zien we elkaar niet en kan je geen foto's maken

 • Spreken of zwijgen:

 • spreken!!! (arme leraren)(waarom denk je dat kikker zo schor was gisteren en eergisteren. Was kei errug, kikker kon nie praten!!)
 • Grote of kleine vrouwen/mannen:

 • kleine jongetjes want dat zijn we zelf ook (dus jongetjes die jonger zijn als ons..., maar da is nie erg hoor, zijn we al gewend)
 • Krant of weekblad:

 • een maandblad dat van ons een weekblad moet worden, of een dagblad, nog beter. Maar nie voor onze portemonnee
 • Knuffel of een kus:

 • tegelijk
 • Gelukkig of triestig:

 • duhhhh gelukkig we zijn ook niet achterlijk, ook al lijken we da misschien wel (moet je zelf maar beoordelen)
 • Leven of dood:

 • dood, vaarwel.... (levend dus)
 • Fuif of discotheek:

 • licht er aan waar de leukste jongens op dat moment zijn, disco dus!!!! Leve de vakantie (die dinsdag al afgelopen is, en da is nie leuk, want 1 deel is helemaal alleen in een klas gezet, en het andere deel samen met vriendinnen...)
 • Links of rechts:

 • midden (sorry, zo zijn we)
 • Saus erop of ernaast?:

 • er door heen en ernaast
 • Bruin of blond:

 • bruin (da zijn we zelf ook, maar we hebben een blond innerlijk :S)Maar jongetjes moeten eigenlijk blonde stekeltjes hebben :D
 • Wat zou je vragen als je "God" een vraag mocht stellen:

 • Besta jij wel?
 • Geloof je in reincarnatie:

 • jaaah vroeger waren we een kikker en een vis

 • Bestaan buitenaardse wezens:

 • ja duhhh we hebben er 1 in de klas (we kunnen wel vertellen dat ze seer eng zijn, en nie aardig, dus je kan er maar beter niet naar op zoek gaan)
 • Wat zullen je laatste woorden zijn voor je sterft(op je 54ste of je 74ste):

 • Geen lol maken zonder mij he? (Kei zielig, Kikker gaat al op haar 54ste dood, Vis op haar 74ste en Sanne pas op haar 94ste!!) • Bestaat de ware:

 • wij hopen het toch van nie, stel je voor dat ie in Afrika rondloopt.... (We willen toch ooit naar Afrika toe gaan --> Ethiopië! en ook naar India, ja we weten dat dat niet in afrika ligt maar in Azië...
 • Hoeveel kinderen wil je:

 • totaal stuk of 15. Meer trouwens, we willen daarmee in het guinnes record book te komen staan, word dus een harde wedstrijd tussen ons twee ;).
 • Waar kan je niet tegen:

 • tegen bemoeizuchtige lezers van onze site, doei (geiiiiiiiiiiiiiiiintje)
 • Het beste gevoel ter wereld:

 • vriendinnnen hebben en houden en weten dat ze vriendinnen blijven (er bestaan mensen die nooit dat beste gevoel van de wereld zullen hebben, kijk bij: mensen die je niet had willen ontmoeten)

 • Het slechtste gevoel ter wereld:

 • smorgens als je je bed uit moet en denkt aan school terwijl je ruzie hebt met je beste vriendinnen
 • Waar ben je bang voor:

 • vriendinnen verliezen, maar dat zal vanaf nu (vanaf januari eiglijk) moeilijk worden
 • Word je soms emotioneel:

 • ja, zo soms als het moet
 • Huil je tijdens films:

 • nope, we lachen alleen maar (oftewel: we kijken alleen maar comedies, de titanic uitgezonderd) • Droombezigheid als je ouder bent:

 • een leuke baan hebben (voor de 1 is dat: verzorgster van jonge mongooltjes), een leuke man hebben en dezelfde vriendinnen als nu hebben (ook veel nieuwe hoor)

 • Geef een van je vele goede voornemens voor het jaar:

 • stoppen met eh, wij hoeven nooit goede voornemens te maken, we zijn gwoon goed ;)

 • Wat was je eerste gedacht toen je vanmorgen opstond:

 • Kut!! We hebben de bus gemist!!!!!

  Het is nu een beetje vroeg... We moeten zo weer naar school. Yes... Ik hoef maar 3 uurtjes les te hebben! Daz wel beter. Maar ik zit tot 4 uur op school, daz minder. Maar da staat hier ergens boven allemaal al. En mijn eerste gedachte van vanmorgen (zie de vraag hierboven) was deze keer: "vetttt ik mag weer een kwartier op mn stoel gaan zitten."
  Wie gaat er vanavond allemaal mee naar Herfstfeest?? (en geen zomerfeest, esther :D)Xie iedereen daar wel weer, want ik ga naar school...
  Mxxls


  (wij kunnen double slalom ^)


  Kikker houd even een pauze met het extra text toevoegen aan de vragen. Ik heb even zin om nog wat te lullen. Ik weet wat Kangaroe betekend!! Dat vertelde mn oudste zusje:
  Er was eens een Engelsman die naar Australië ging. Hij vroeg aan een Australiaan wat de Kangaroe voor beest was. De Australiaan wist het niet, dus hij zei: "Kangaroe." Vanaf toen heet de Kangaroe Kangaroe.
  Voor de gene die het niet door hebben, kangaroe betekent "weet ik niet"!
  Vetttt verhaal he. Sorry.
  Tis nu errug saai hier, er zijn veel te weinig mensen online... Snie leuk!! Maare er valt dus ook errug weinig te zeggen, dus ik ga weer verder:
  (Grz Kikker)


 • Als welk dier zou je terug willen keren?:

 • kikker/vis (wat anders??)
 • Wat is het mooiste aan het lichaam van een vrouw/man:

 • ogen (enzz) en het gezicht en de uitstraling
 • Origineelste plek om iemand ten huwelijk te vragen:

 • in de wc of op de trampoline
 • Gekste plek waar je "het" ooit gedaan hebt:

 • jaaaaaaaa wil je wel weten he (wij ook)

 • Plek waar je het nog wel eens zou willen doen:

 • trampoline, probleem alleen dat alle mensen die terug komen van het uitgaan je zouden kunnen horen :S
 • Wat vind je van cu2:

 • wel lollig maar het duurt zo langggggggg (lees: zeurende broertjes) • Wat mis je nog aan cu2:

 • er zijn veeeel te weinig vragen ;)
 • Waar heb je deze vragenlijst vandaan:

 • cu2.nl waar anders? (nee self bedacht, nou goed??)
 • Hoe vaak up-date je je vriendenlijst:

 • alleen als we nieuwe vrienden erbij hebben gekregen (logisch toch...?) • Wat doe je nog meer op de pc naast cu2:

 • msn, leuke sites kijken, fancyforummen, lol maken, saaie sites kijken (ja daar kom je helaas ook nog wel eens op), dingen voor school doen (tja, dat moet ook), mailen, treintijden opzoeken, bustijden opzoeken enz.

  veramus@hotmail.com
  femkebekkers@hotmail.com
  (je mag (graag zelfs ;) ) ons toevoegen op msn :D, als je da nog nie gedaan had)


 • Mis je een vraag:

 • staat deze vraag hierboven niet ook ergens? (of ligt da aan ons)  Hier is onz tweede vragenlijstje!! (met dank aan stephanie ;))


  De meest dierbare persoon in je leven :
  Ehhh, wie bied zich aan als dierbaar persoon??

  Wat heb je vannacht gedroomt:
  Haha, wil je nie weten!!

  Heb je welleens last van nachtmerries:
  Jaaah de laatste was 11 jaar geleden!

  Wat staat er op je dekbedovertrek:
  Me and You, You and me en dan heeeeel errug vaak

  Wat voor een gordijnen heb je in je kamer hangen:
  blauwuhh!

  Waar slaap je in:
  IN mn bed, of OP de bank ;), of IN een stoel (wat ik nu niet meer kan, want mijn vader had mijn stoel nodig...)

  Kan je zingen:
  Jaaah, he sanne!

  Heb je een mobiel:
  Duhhh! We komen nie uit de vorige eeuw!!! (eiglijk wel... 1986/1987...)

  Mag ik je nummer:
  Alleen als je heeeel veel lieve smsjes stuurt ;)

  Wie bel je het meest:
  Ehh elkaar??

  Hoe hoog is je telefoonrekening:
  Jaah da moet je aan onze ouders vragen! (te hoog, kikkertje mag waarschijnlijk meebetalen, want daar dreigen haar ouders elke keer mee als ze alleen maar naar de telefoon kijkt!)

  Wat snoep je het meest:
  chocola, gefrituurde mais, lollies, beschimmelde boterhammen met jam (he esther) ;). enz

  Ben je wel is opgepakt door de politie:
  jahh echt wel joh, gebeurd bijna elke dag

  Van wie krijg je altijd post:
  Van Jessica hahahahaha (zoooooooo'n vette brieven joh)

  Van wie krijg je het meeste een mailtje:
  Op dit moment krijgt Kikkertje die van Esther (visss stuur es wat terug!)
  En dit moment (= paar momenten later) kan Kikkertje de mailtjes van Vis en Sanne nie ontvangen... :S


  Wat staat erin:
  Jahaha wil je wel weten he!  Hoe heet je vader:
  Wil en Frans (jaaha we hebben 2 vaders!! Ook 2 moeders hoor, geen rare dingen denken ;) )

  Wat is je favo internetsite:
  ehh hotmail.com?? of fancy.nl

  Welke dag in de week vind je het leukste:
  Vrijdag!! Weer gezellig nablijven in de stilteruimte (en daarna --> weekend!! maar eiglijk is de zaterdag leuker... of de zondag, want dan issur dansen)

  Doe je aan sport:
  Jahh vis fitnist en kikker danst (proberen ze iniedergeval)

  Wat eet je op je brood:
  Jamm!! En kip en sla enzondingen voor de andere helft

  Naar welke film ben je het laatste geweest:
  In de bios Sweetest thing, op de video Americain Sweethearts
  En dalijk gaan we naar Volle Maan!!!!! Stomme film, issie van 7 uur al vol... nouw moeten we die van 4 uur nemen en is er minder tijd om te winkelen...  Hoe vond je die:
  Sweetest Things was wel lollz. Americain Sweethearts is saai verhaall, maar met very leuke uitspraken, dus we lagen nog de hele tijd dubbel!  Wat vind je een hele enge film:
  Ehh we kijken nooit enge films (alleen die ene, kweenie meer hoe die heet)

  Welke vind je het grappigst:
  Hahah allemaal (oftewel: we kijken alleen comedies)

  Wat zou je doen als je jezelf op een feestje zou tegenkomen:
  Schrikken!! En daarna heel hard lachen.

  Ben je sterk of slim:
  Vis allebei he! Kikker nie dus... :(

  Wat was het eerste woordje dat je ooit hebt gezegt:
  hahaha


  Waar ga je dit jaar heen op vakantie:
  Nederlanddddd!! Of Spanjeee!! (kikker wil alleen naar Nederland, vis juist nie...)

  Waar ging je vorig jaar heen:
  Biddinghuizen (bij Six Flags) en Spanjuh!

  Had je een vakantievriendje:
  Hahaha kikker wel... ff...  Hoe heet hij:
  Haha alweer vergeten ;)

  Heb je nu een vriend:
  Neej (hint hint)

  Maak je vaak ruzie:
  Neej, we zijn errug vredelievend (vrede-engeltjuh)

  Waar gaat het over:
  Nerges over dus

  Waar scheld je iemand mee uit:
  Bitsss!! (alleen om terug te schelden hoor ;) )

  Hoeveel zakgeld krijg je:
  7 euro per week (allebei, dus bij elkaar 14 euro per week!) En vis krijgt errug snel ook nog 55 euro per maand kleedgeld erbij

  Waar geef je het aan uit:
  de verkeerde dingen! Haha!  Moet je er bepaalde dingen voor kopen:
  Cadeautjes enzo en alles wa nie met school te maken heeft (ook al heeft kikker da di jaar wel zelluf betaald) en soms kleren

  Wat teken je meestal onder een saaie les:
  Visjes en kikkertjes ;). En als we die genoeg getekend hebben, gaan we agenda's van andere slachtoffers vol schrijven

  Backstreetboys of 'n sync:
  *N sync (byebyebye ;) )

  Je zus of je broer:
  mn zusje van 6 jaar die kan msnnen!! (voeg haar maar toe: yarabekkers05@msn.com) en visje heeft alleen maar een zusje

  Je nichtje of je neefje:
  Jahh boeie!

  Nibb it sticks of nibb it rings:
  Geen van beije graag!

  Britney of Jennifer:
  Ehh Jennifer als ze weer es mooie liedjes maakt, die ze nu maakt zijn echt k*tliedjes  Eminem of Robbie Williams:
  Ehh... niemand?? Maar nouws Eminem wel weer wat beter, zn liedjes dan

  Villa of flat:
  villa! Duh!! Wie wil er nouw in een flat wonen?? Dan zouden we al onze diertjes moeten missen :(

  Wat zou je doen als een heel lelijk iemand je op je bek pakt:
  Hahahaha snel je hoofd weg draaien!!

  Waar denk je nu aan:
  Mn vingers zijn bevroren!!
  En nu: ik ben moee!!! (tis herfstvakantie en het is 8 uur en ik was al om half 7 wakker en nou ben ik errug moe en heb ik nog een hele dag...)

  Wat wil je later worden:
  Een vissenpsycholoog en een kikker die gehandicapte kindjes verzorgt

  Wat is je lievelings CD:
  Die van Nelly (moet ik nog wel kopieren...)

  Wat is je lievelings spelletje op de pc:
  Nothing!!

  Wat is het leukste grapje dat je ooit bij iemand heb uitgehaalt:
  Haha.. goeie vraag! Moeten we ook maar es rond gaan vragen wat dat ook alweer was  Wat voor grapjes haal je uit bij 1 april:
  Op 1 april zijn we altijd vrij van school...

  Hoe gaat je voice mail:
  Geen idee, we bellen onzzelf nooit...

  Heb je het zelf bedacht:
  Neuj, zow fanatiek zijn we nouw ook weer nie

  Wat voor een agenda heb je:
  Een bloemenagenda en een engelse agenda (met de engelse vlag op de voorkant :D)

  Hoe ziet je broodtrommel eruit:
  Supermini! Dr passen nog maar net 2 miniboterhampjes in

  Wat krijg je meestal voor je verjaardag:
  Een half pepermuntje da op de grond is gevallen ;)... (echt waar hoor)

  Wat is het leukste wat je ooit hebt gehad:
  Sjeeeeeez onze skates ofzow??

  En het stomste:
  Da halve pepermuntje duz :D

  Slaap je nog met een knuffel:
  Haha neej

  Wat is je grootste geheim:
  Sou je wel wille weten he!  Knoei je vaak onder het eten:
  Hahah, ja bezt wel gloof ik he?

  Ben je bang in het donker:
  jah joh, echt wel

  Heb je wel eens liefdes verdriet gehad:
  jah.. zielug he

  Om wie ging het:
  Ken je toch nie :P

  Hoe lang heeft dat geduurd:
  Niej lang (langer als 2 uur, da wel!)

  Wat is de ergste ziekte die jij hebt gehad:
  Waterpokken!!

  Lijd je nu aan een ziekte:
  Jah, we zijn een beetje gestoord in onze hoofden  Ben je brutaal:
  Tuuuuurlijk nie (he mevrouw van de wiel?)

  Heb je weleens een Alien gezien:
  Jah helaas wel... Arme wij

  Ben je bijgelovig:
  Tuuuurlijk, tis weer bijna vrijdag de dertiende he?

  Overtreed je weleens verkeersregels:
  Hahah noooooit he sanne!

  Is er leven na de dood:
  Daz wel te hopen... we willen nog nie ophouden met bestaan! (over 39 jaar pas ;) en vissie mag nog leven tot haar 74ste, de geluksbal!)

  Wat bestel je bij de Mac Donalds:
  Happy meal!!! Met Snoopy cadautje! En een hondje, keiii lief!!
  Grr vandaag willen we weer een happymeal, maar nouws er zo'n stomme peter pan. Eeej Sanne, die tinkelbel is eiglijk best grappig! En Botje is nog schattiger! En de octopus kan water spuiten!! Cool die wil ik!

  Wat vind je van Bush als president:
  Wie??

  Vind je dat er nog meer vragen in dit lijstje moeten komen:
  Jaah hebben we weer iets te doen op zondagmiddag  Speel je nog wel eens vader en moedertje:
  Jah voor onze broertje en zusjes als onze echte ouders nie thuis zijn. Weet je hoe vett da is: naar bed!

  Zou je je haar een andere kleur willen verven:
  Neeeeeeij

  Bestaat cupido:
  Pff die mag dan ook wel es raak schieten!

  Hoeveel uur per week zit je achter de computer:
  Es kijken... we slapen 8 uur per nacht, dus 7 x 8 = 56. Nog iets van 35 uur op school per week = dus 91. 6 uur dansen per week = 97. Een week heeft 7 x 24 = 168 uur. 168 - 97 = 71 uur per week

  En achter de tv:
  Nooit (visje alleen met GTST he?), we zitten alleen voor de tv, dr achter zit nouw nie echt errug fijn...

  Wat is de beste deal die je ooit heb gemaakt:
  Haha geen idee

  Bestaat de duivel:
  Jaah --> vis! En Sanne. En Claris ;)

  Heb je wel eens gevochten:
  Jaah kheb dinosaurussen naar mn broertjes hoofd gegooid en nou groeit daar geen haar meer. gnahaha

  Ben je snel op je teentjes getrapt:
  Neej, ik stap altijd zelf op iemand tenen (he tommy ;)?) (en sanne)

  Kan je tegen je verlies:
  Ik win liever als dat ik verlies, meestal

  Heb je weleens in het ziekenhuis gelegen:
  Ja, te vaak

  Ben je wel eens aangereden:
  Neej, we rijden altijd zelf mensen aan (mensen genaamd sanne en esther)
  Hoe ga je naar school:
  Met de fiets (arme sanne en esther)

  hoe laat sta je op:
  vissie heeft geluk, die haalt het nog makkelijk als ze om 8 uur opstaat, arme kikkertje moet om half 7 opstaan om het te halen... :(

  welk instrument speel je:
  Alles, klinkt alleen nie  Draag je sieraden:
  Jah, kikkertje draagt altijd ketting! (met hartje, of met druppel of eentje die ze van haar overgrootmoeder heeft gekregen) En een horloge!! Zo'n vette, zo'n soort armbandje. En vis draagt ook altijd horloge, maar dan een normale

  wat wilde je worden toen je jonger was:
  schrijfster, kraamverzorgster, journalist, wolwinkelhoudster, en de rest van de beroepen

  geloof je in horoscopen:
  Jaah! Die zijn vettt. En ze komen nog uit ook!

  geloof je in voortekens:
  ja! Ze komen alleen nie uit... Want als er een groen stiekje breekt, breekt er nie meer ...
  Wat is volgens jou de mooiste meisjes naam
  Volgens de nederlandse leraar is da femke ;)

  Wat is volgens jou de mooiste jongensnaam
  Jah... geen idee! Wat was dat ook alweer volges meneer de Vries?


  welke kleur(en) hebben je slaapkamer:
  Vooral blauw (jammer, hij moes groen zijn :( )

  Wat heb je allemaal in je slaapkamer staan:
  Bed, bureau, kasten, antieke tv, stereotoren die het bij kikkertje nie meer doet, veeeeeel foto's, en nog heeeeel veeeeeel rare dingetjes

  Waar ben je heen geweest op vakantie:
  Biddinghuizuh!! En Spanjuhhh! (di had je trouwes al gevraagd)

  Wat is 't meest botte dat iemand ooit tegen je gezegd heeft:
  Zow slim zijn we dan wel weer: da onthouden we nie

  wat is 't liefste dat iemand ooit tegen je gezegd heeft:
  Dan zijn we weer dom: want da onthouden we ook al nie... :S (behalve dan lekker ding enzow, maar daar worren we ook nie helemaal goed van)


  met wie hang je 't meest aan de telefoon:
  Met elkaar!! (joh)

  laatst gekochte of gekregen cd:
  We kopen geen cd's, we kunnen zelf kopieren!!

  Wat is het laatste waar je geld aan uitgegeven hebt:
  Ehh marsepein!!
  En dalijk aan kleren!! Want we gaan over 2 uur winkulah!!

  Hoeveel adressen weet je uit je hoofd:
  Alle adressen!!

  Trouwen of Samenwonen:
  allebei tegelijk

  Spaghetti of Macaroni:
  aaaaaaahbah

  Mariah Carey of Whitney Houston:
  Eh haha... tja.. ehh...

  Zandvoort of Scheveningen (strand):
  Zandvooooort! Scheveninguh! Boeie eiglijk waar we naar toe gaan!

  Latin of Salsa
  Allebei wel lollz

  Regen of sneeuw
  Sneeeeeeeuw!! White Christmas!!! (het gaat vandaag heel veel regenen en helemaaal nie sneeuwen :'( )

  Geschiedenis of Aardrijkskunde
  Jeeeeeeeej wa een keuzes zeg...

  Duits of Nederlands:
  Nederlandddds!! Neej duits, met die enge vent (met lekker kontje ;)), hij lijkt echt op een doodshoofdgeit!  Frans of Engels:
  Frans, hebben we tenminste nog samen les

  Post of email:
  Email, want post krijg ik alleen van jessica...  Muis of rat:
  Muizzzz (= de zoveelste bijnaam van vis)

  Saucijzenbroodje of worstenbroodje:
  Saucijzenbroodje!!


  (^dis nie voor iedereen bedoeld!! Alleen voor esther en clariska ;) )

  Musical of Filmpje pakken:
  Musical!! We willen naar Saturday Night Fever!! (ja claris en plien, we zijn jaloers ;) ). En naar Chicago, en naar Aïda.

  Stoel of bank:
  haha, doe maar de bank (om op te slapen, stoel is trouwens ook wel relax)

  Positief of negatief:
  Doe maar positief, het leven is al negatief genoeg ;)  Krent of gulle gever:
  Haha...

  Mayonaise of frietsaus:
  Was ut verschil?

  Curry of ketjup:
  Curry!! Voor op de pizzaboterham!! En over de spaghetti, macaroni, rijst enz  Patat of friet:
  Ehh?? Dr is alweer geen verschil?? Kikker is nog wel patatboer :D en die weet het nog nie es...

  Lego of Duplo:
  Vettttt allebei!!

  Niezen of hoesten:
  Niezen: 3 keer achter elkaar en morgen is het goed weer!

  Lesbi, bi, homo, hetero:
  Hetero haha

  Winkelen of een museum bezoeken:
  Jaah echt wel museum bezoeken joh... (nie dus)

  Naar een pretpark gaan of een dierentuin:
  Six flags!!! Daz vetttttt!! Goliath is vettttste!!

  Telefoneren of chatten:
  Daar kunnen we nie tussen kiezen!!

  Lezen of tv kijken:
  Lezen!! Wie kijkt er nou tv?

  TV of PC:
  Pc, duhh!

  GTST of Big Brother:
  Viz: GTST
  Kikker: moet ik echt kiezen?? Tis allebei errug!

  Op stap gaan met vrienden of thuis kletsen met vrienden:
  allebei leuk... laatste is gezelliger haha

  Wassen of strijken:
  Geen van beije, waar heb je anders moeders voor ;) (en als we persee moeten kiezen, doe dan toch maar strijken!! moes ik gisteren nog, mijn moeder was verdwenen... :( )

  Een cadeau weggeven of ontvangen:
  Ontvangen :D. Binnenkort geven we allebei een feest!! Cadeaus!!!

  Met iets bezig zijn of gewoon luieren:
  Luieren, duhh!

  Chocolade of koek:
  Chocolaaaaaaa mmmmmmmmmmmmm!

  ijs of pudding:
  Ijs... sinds een paar maanden! Matteuci, here we come!!

  Pasta of rijst:
  Aaah bah, wil je da we kotsen ofzow?

  Kroket of frikadel:
  Frikadel!!!! Liefste snachts om 3 uur!!

  Yoghurt of vla:
  Amandel vlaaaaj!!

  Groente of fruit:
  Fruit!!! Aarbeijuhhh! En dan nog het liefst warm!

  Wijn of bier:
  Haha bier, we zijn nog nie oud!

  Cola of sinas:
  cola! In alle soorten: cola met citroen, cola met kersen, cola light, cola gwoon, enz En binnekort cola met watermeloen! (hopen we...)

  Warm of koud:
  Warm!! Weet je hoe kut het typt als je van de kou handschoenen aan moet trekken?  Chips of pinda's:
  Chips!! Dan het liefste die van Six Flags. Of vreemdelingen!!! Mmmmmm

  Voorjaar of najaar:
  Voorjaar, dan is het alweer bijna zomervakantie!!

  Zwart of wit:
  Jahh boeie!

  Man of vrouw:
  Wij?? Vrouwen! Waar we op vallen?? Manne! (nouja, jongetjes ;) )  Brad Pitt of Jennifer Aniston:
  Brad Pitt is lellllllllijkkkk!

  Slank of goedgevuld:
  Haha, neej da boeit ook al zo he

  Sportief of gezellig:
  Doe maar gezellig sportief! Op de skates dus

  Mooi of slim:
  Jaah allebei joh

  Talent of hard werken:
  Doe maar talent, hard werken sucks!

  Slapen of wakker:
  Doe maar wakker, is veeeel gezelliger. Trouwens, van slapende mensen kunje wel leuke foto's maken ;)

  Val je op het uiterlijk of karakter:
  Op de uitstraling!

  Ben je bijgelovig
  Jah echt wel

  Ga je wel eens naar de kerk:
  Neej, alleen als iemand overleden is of er is een mis voor een overleden iemand. En dit jaar doet mn zusje vormsel. Aaaaah weer 2 uur in de kerk...
  En eergisteren was er de doop van het nichtje van de kikker. Was een keistomme pastoor, geeft ie alle kinderen een snoepje en slaat ie mij over :(.

  Met familie of vrienden iets doen:
  Doe maar vrienduhh!
  >
  Spijbel je wel eens?:
  Haha, ja wel es, he vera ;)

  Ben je al een keer blijven zitten?:
  Nopez, doen we di jaar  Hoe denk je terug aan de basisschool?:
  Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah verschrikklijk!

  Op welk type val jij?:
  Vooral blond met stekeltjes :D Maar ook heeeel errug vaak op andere!

  Wat moet jouw (toekomstige) liefde absoluut hebben?
  Mooie ogen! Leuke uitstraling! Leuke persoonlijkheid!  Wat moet jouw (toekomstige) liefde absoluut niet hebben?
  Tja... ff geen idee! (de naam .... ........ haha, ennog wel meer namen)

  Verliefd, verkering, verloofd, getrouwd?:
  getrouwd joh, echt wel.

  Met/op wie?:
  jaaaaa dat gaat je niks an...
  Seks voor het huwelijk?:
  Jaah echt wel! Maar meer mag nie voor het huwelijk!!

  Wil je kinderen?:
  Sekers!!

  Je beste vriend(in):
  Uhhmm niemand of elkaar?

  Jullie leukste moment samen:
  Hahahahahaha, kijk maar gwoon bij onze hobby's, iz makkelijker

  Als je iemand anders mocht zijn, wie zou je willen zijn?:
  Haha, de jongen op wie we op da moment verliefd zijn, kijken wat ie van ons vind ;)

  Favoriete acteur:
  Ehh...???

  Favoriete actrice:
  Tja..??

  Favoriete concert dat je ooit bezocht hebt:
  Haha da moeten we nog bezoeken

  Motto:
  Be happy, make fun!

  Volle of halfvolle melk?:
  Ff in de koelkast kijken..... Ow, kikkertje heeft halfvolle melk, vissie heeft volle. Tevreden?

  Onweer:
  Dazzz coooool!! Vooral op vakantie!! Ownee trouwes toch nie... want toen gingen we spooktocht houden maar da mog nie door de onweer :(
  Zuigzoen of bijten:
  Zuigzoen, is toch wa minder pijnlijk als bijten (jah ligt eraan hoe scherp je tanden zijn). En met zuigzoen kun je mensen pesten ;)!! :D (he marti)

  Beste song van 02':
  Watte? O2?? Daar sturen we altijd smsjes!!

  Wie ben je eeuwig dankbaar, en waarom?:
  Jah weet ik veel!

  Aan welk liedje heb je speciale herineringen?:
  Haha def rhymz was wel errug vett in de disco op vakantie. En hot in herre nog vetter!!

  Favoriete slaapplaats:
  Ehmm mn bed??

  Wat zal je het meest herinneren van 2001:
  2001... ff denken... De vakantie!!!!!

  Wat is je wildste fantasie:
  Jaahhaha wil je wel weten he  Welke talen spreek je:
  We hebben ooit geleerd: frans, duits, nederlands, latijn, grieks (jaaha we zijn wel slim, en kikkertje was slim), engels... Huhh?? we hebben toch wel meer talen op school??

  Ben je weleens vreemd gegaan:
  Neeeej zow gemeen zijn we nog net nie ;)

  Heb je een geheim?:
  Jaahhh

  Vertel:
  Jaaaaaaaaaaaaaaaaah...


  Heb je een verslaving, en zo ja waaraan?:
  Uhm... ik ben verslaafd aan bellen smsen, en msn! Enn aan meer dingen ...

  Als je iemand zou vermoorden, hoe zou je het dan doen:
  Gwoon, handen om de keel en killen maar

  Voel je je al bejaard?:
  Jaah echt wel

  Doe je weleens gek?:
  Eehh wanneer doen we nie gek??

  Wat doe je als je gek doet?:
  Hahahahhahahaahhaahaahahah das te errug :S

  Speel je weleens strippoker?:
  Jaah weet je hoe vet da is?

  Wat is je sterrenbeeld:
  Waterkikker en schorpioenenvis

  Welke dag van het jaar haat je het meeste?:
  de eerste schooldag ;)
CU2ter - Wat doe je nu?


Vriendjes