Profielpagina van NieuwLevenErin

Naam: NieuwLevenErin

Leeftijd: 70 jaar

Actief sinds: 16-09-2013

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.80 en 1.90

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: blauw

Haarkleur: grijs

Opleiding: HBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Ik ben een echte krantenlezer, ik ben niet zo van de technologie. Ik heb dan wel een laptop en mobiele telefoon, maar daar blijft het dan ook bij. Ouderwets blijft voor mij altijd beter. Mij zul je niet snel zien met een tablet of hoe dat heet. ouderwetse puzzelboeken kan ik mij ook goed mee vermaken. 

Over mij:
Ik wil niet de term 'lang droogstaan' gebruiken, maar ik denk dat de meeste mannen dan wel begrijpen uit welke hoek ik kom. In mijn hele leven maar een partner gehad waarmee ik 15 jaar mee getrouwd was. Tot 11 jaar geleden, dat wij elk onze eigen weg gingen. Hij had nog vele relaties erna, ik ben altijd stil blijven zitten en niks ondernomen. Zonde, en ook best wel jammer. Nu toch maar de kans grijpen om er toch iets moois van te maken voor mijzelf

Over jou:
Ik zoek in de richtig van iemand rond mijn eigen leeftijd, jonger of ouder, maar niet veel. Uitzonderingen zullen er zijn, maar dan moet je mij dat wel even eerst wijs maken. Iemand die geniet van het leven, maar ook van het samen zijn, gezellig babbelen over alles en nog wat.

Mijn foto's